Miten pääsen Pelikaveriksi?

Jos olet 18-vuotta täyttänyt luotettava ja PC-pelejä pelaava aikuinen ja haluat pelata yhdessä nuorten kanssa, hae mukaan Pelikaveriksi!

Toivomme, että voit sitoutua Pelikaveriksi vähintään puoleksi vuodeksi. Pelikaverit pelaavat yhdessä nuoren kanssa kerran viikossa n. 1-2 tuntia yhdessä sovittuna ajankohtana.
Pelikavereille tarjoamme koulutuksen ja rautaisen tuen selän taakse, jotta voit tehdä vapaaehtoistyötä mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.

Täytä lomake ja kerro mitä pelejä osaat ja tykkäät pelata. Kutsumme sinut haastatteluun ja haastattelun jälkeen on mahdollista käydä koulutus.
Koulutuksen käytyäsi voit alkaa toimimaan pelikaverina Discordissa ja tapahtumissa sekä alamme etsiä sinulle omaa nuorta, jolle toimit Pelikaverina!

Tervetuloa Pelikavereiden joukkoon!

_______________________________________________________________________

HUOM! Teemme tällä hetkellä hankehakemusta, jotta saamme vakinaistettua toimintamme ja saisimme lisää resursseja toimintaan. Huomioithan hakemusta laittaessasi että sikäli mikäli saamme hakemuksen läpi, niin olemme yhteydessä, kun hanke alkaa. Tarvitsemme lisää teitä turvallisia aikuisia!

Pelikaveri -hakulomakkeen pääset täyttämään tästä